16 actiuni punctuale proprii organizate saptamana trecuta de politistii maramureseni

In permanenta la datorie, politistii maramureseni au actionat pe tot parcursul saptamanii trecute pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care puteau afecta linistea comunitatii, organizand 16 actiuni punctuale proprii.
Astfel, in perioada 31 martie – 06 aprilie politistii au intervenit pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica la 269 de evenimente, de natura judiciara sau privind siguranta publica, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112. Patru persoane care erau declarate disparute de la domiciliu au fost identificate, fiindu-le clarificata situatia.
In perioada analizata politistii au aplicat pentru abaterile constatate 1365 sanctiuni contraventionale, au confiscat bunuri in valoare de aproximativ 36 000 de lei si au pus in aplicare trei mandate de executare a pedepsei inchisorii.
Politistii rutieri, care au desfasurat activitati pentru cresterea sigurantei in trafic au constatat 16 infractiuni rutiere, au aplicat masura complementara de retinere a 17 permise de conducere si retragere a 10 certificate de inmatriculare.

Politistii maramureseni vor actiona in continuare atat pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea comunitatii cat si in sistem integrat, impreuna cu celelalte structuri teritoriale cu atributii pentru impunerea normelor legale in timpul starii de urgenta.

Mai multe antene 5G au fost incendiate in Marea Britanie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.