15 incendii stinse de pompierii maramureseni in weekend

INCENDII DE VEGETATIE  Pompierii maramureseni s-au luptat in acest weekend cu incendiile de vegetatie uscata. In tot judetul Maramures, pompierii militari au intervenit pentru lichidarea a 15 incendii de vegetatie uscata in urma carora au ars aproximativ 60 de hectare de vegetatie si 2,5 hectare de litiera de padure.

Detasamentul Sighet a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinta improvizata. Focul a mistuit constructia din lemn pe o suprafata de circa 120 de metri patrati. Dupa lichidarea incendiului s-a gasit trupul carbonizat al unui barbat. Pompierii baimareni au lichidat un incendiu izbucnit la un tomberon de gunoi. Flacarile au ars circa 2 tone de deseuri menajere.

Garda de Interventie Borsa a lichidat un incendiu izbucnit in camera de zi a unei locuinte. Focul a distrus un pat si diverse materiale textile. Pompierii viseuani au intervenit cu doua motopompe transportabile pe Valea Vaserului, unde o cabana a fost cuprinsa de flacari. A ars constructia din lemn pe o suprafata de circa 200 de metri patrati. Pichetul Targu Lapus a intervenit la Suciu de Sus, unde in holul unei locuinte a izbucnit un incendiu. Au ars circa 2 metri patrati de perete din lemn si 2 metri liniari de izolatie cablu electric. Tot pompierii din Targu Lapus au lichidat un incendiu izbucnit la o autoutilitaa in Coroieni, iar pompierii din Borsa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit in dormitorul unei locuinte. Au ars un pat si un corp de mobila.

Detasamentul Baia Mare a intervenit in Firiza, unde o anexa gospodareasca a luat foc. Flacarile au ars anexa in intregime.

 

Informatii furnizate de ISU Maramures

O noua postare a SRI a devenit virala. De data aceasta dedicata Ambasada Suediei de 1 aprilie
Citeste
50 de ani de invatamant tehnic superior in Baia Mare. Consiliul Judetean Maramures, partener in organizarea evenimentului
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.