144 de noi cazuri de infectie cu coronavirus in romania

Adaugat in categoria Recomandate
144-de-noi-cazuri-de-infectie-cu-coronavirus-in-romania.jpg

S-a publicat noul bilant al victimelor provocate de coronavirus in Romania. Pana astazi, 25 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 .

Pana astazi, 25 martie, 13 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Craiova, Timisoara si Bacau, au decedat.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 144 de noi cazuri de imbolnavire.

Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 3 ani si 79 de ani.

La ATI, in acest moment, sunt internati 18 pacienti, din care 8 in stare grava. Starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 6.016 de persoane pentru care se efectueaza verificari pentru a depista daca au contactat virusul COVID – 19 . Alte 96.055 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala. Mentionam ca aceste cifre referitoare la persoanele carantinate si izolate nu cuprind cifrele cu privire la situatia din municipiul Bucuresti, pentru care vom comunica in cel mai scurt timp posibil.

tigari-de-peste-10-000-de-lei-ridicate-si-o-masina-indisponibilizata-de-politistii-din-remeti.jpg
Tigari de peste 10 000 de lei ridicate si o masina indisponibilizata de politistii din remeti
Citeste
Coronavirusul se raspandeste mai repede in Spania decat in Italia. Epidemiologii explica de ce
Citeste