13 microbuze si o camioneta ale fostului deputat nutu fonta au fost incendiate

Incident socant la Borsa. 13 microbuze si o camioneta ce transporta Coca Cola au fost incendiate azi noapte la Borsa. Acestea apartin unei firme ce ar fi administrate de fostul deputat Nutu Fonta.

Microbuzele si camioneta erau parcate in curtea unitatii economice situate in imediata apropiere a drumului national 18.

Conform autoritatilor pompierii militari au intervenit cu doua echipaje si dupa ce au stins focul au stabilit ca incendiul a acut drept cauza folosirea INTENTIONATA A FOCULUI.

Sa spunem si faptul ca fostul Nutu Fonta a reprezentat zona Viseu-Borsa in Parlamentul Romaniei si este un apropiat al fostului presedinte al UNPR, Gabriel Oprea, ex-ministru de interne in Guvernul Romaniei. De altfel, fostul ministru este nasul fiicei fostului deputat.

ACTUALIZARE 1

Focul a fost zarit de un echipaj al Politiei orasului Borsa care era in patrulare prin oras. Politistii au sunat la 112 si au cerut ajutorul pompierilor. S-a deschis dosar penal pentru distrugere. Din cate stim noi la fata locului este o echipa complexa de criminalisti pentru a preleva probe. Ancheta urmeaza sa stabileasca cine a pus intentionat focul.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramures

Azi-noapte, in jurul orei 01.30, patrula de ordine si siguranta  publica din cadrul Politiei orasului Borsa, care efectua activitati de patrulare  pe strada Libertatii din oras, a observat ca a izbucnit un incendiu in incinta unei societati comerciale si a solicitat de indata interventia pompierilor.

In urma interventiei, pompierii au localizat si stins incendiul, stabilind cauza probabila de producere ca fiind folosirea intentionata a unei surse de aprindere. In urma incendiului nicio persoana nu a fost ranita, insa au fost distruse noua autovehicule.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere si s-a constituit echipa complexa de cercetare care sub coordonarea procurorului desfasoara activitati specifice in vederea identificarii autorilor si luarii masurilor legale.

ACTUALIZARE 3: "Doar trei erau asigurate" – declara fostul deputat Nutu Fonta

"Eu eram in drum spre Bucuresti cand m-au sunat angajatii de la Borsa. Din 14 masini ce erau parcate, doar doua au fost avariate mai putin. Restul au ars in totalitate. Doar trei vehicule erau asigurate, cele luate in leasing. Nu stiu la cine am putut atata rau sa distruga o companie infiintata in 1995. Am 79 de angajati. Masinile erau parcate acolo dupa ce s-a oprit transportul din cauza coronavirusului. Urmau sa fie igienizate" ne-a declarat in exclusivitate Nutu Fonta, fost deputat de Maramures.

Un barbat din calarasi a trimis in colet hartie igienica in loc de masti
Citeste
Noua autovehicule distruse in Borsa. Focul a fost pus intentionat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.