120 mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea au fost puse in aplicare de politisti anul trecut

Politistii Biroului Urmariri impreuna cu cei specializati in supravegheri judiciare au actionat si ieri pentru depistarea persoanelor urmarite in temeiul legii si punerea in aplicare a mandatelor de executare a unor pedepse privative de libertate, emise de instanta.

Astfel, un tanar de 28 de ani, din Baia Mare, pe numele caruia Judecatoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii a fost depistat si depus dupa gratii. Tanarul a fost condamnat la 1 an si 9 luni inchisoare pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente.

Un alt mandat de executare a pedepsei inchisorii a fost pus in aplicare tot ieri de politistii din Sighetu Marmatiei. Acestia au identificat si incarcerat un barbat de 47 de ani, condamnat la 2 ani si 6 luni detentie pentru comiterea infractiunii de tentativa la viol.

In cursul anului trecut, politistii maramureseni au pus in aplicare 120 de mandate de executare a pedepsei inchisorii. Persoanele care si-au pierdut libertatea dupa ce instanta a emis pe numele lor mandate de executare a pedepsei inchisorii au fost depuse dupa gratii in vederea executarii pedepselor.

FOTO
Citeste
Primul ordin de protectie provizoriu emis de politistii maramureseni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.