11 medalii au cucerit inotatorii clubului gold stars baia mare

In perioada 16-17.03.2019, la Bekescsaba – Ungaria, s-a desfasurat cea de-a XXII-a editie a Concursului de Masters Cupa "Gaspar Ervin".

Au participat inotatori trecuti de 25 de ani din Ungaria, Slovenia, Bulgaria si Romania. Municipiul Baia Mare, implicit judetul Maramures, a fost reprezentat de trei inotatori ai Asociatiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare. Este vorba de Delia Ana Kovacs, Istvan Hitter si cel mai nou membru al clubului, Sorin Octavian Stoica. Ei si-au imbogatit palmaresul cu 11 medalii.

Delia Ana Kovacs, categoria 40 – 44 de ani, a cucerit 2 locuri I in probele de 400 m liber si 50 m spate, precum si 2 locuri II in probele de 100 m spate si 200 m mixt.

Istvan Hitter, categoria 40 – 44 de ani, aflat la prima participare la un concurs international, a urcat de doua ori pe podium: locul III in proba de 100 m bras, locul 3 in proba de 50 m bras

Sorin Octavian Stoica, categoria 30 – 34 de ani, legitimat din acest an la Gold Stars, a cucerit medalia de argint in proba de 400 m liber, reusind sa isi stabileasca baremul pentru Campionatele Mondiale care se vor desfasura in acest an in Coreea, bronz in probele de 50 m liber si 100 m bras

Conform punctajelor acordate de catre LEN, in proba de 400 m liber, Delia Ana Kovacs a obtinut un binemeritat loc II.

Cei doi sportivi "Gold" , alaturi de Liviu Bursuc si Bogdan Nicule, reprezentand doua cluburi diferite din Cluj-Napoca, au reprezentat Romania in stafeta de 4×50 m mixt masculin. Cei patru sportivi au cucerit medalia de argint.

Sustin financiar clubul pentru participarea la competitii a inotatorilor masters: StarInst Proexpert si Dilevida Instal, din Cluj-Napoca.

Maramureseni implicati intr-un accident rutier soldat cu trei victime
Citeste
Mascatii cautau tigari de contrabanda
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.