100 de autovehicule oprite de politistii din sighetu marmatiei in cadrul unei ample actiuni

Marti, 29 octombrie, politistii din Sighetu Marmatiei, sprijiniti de cei din Ocna Sugatag si Vadu Izei au desfasurat activitati pentru siguranta pe drumurile publice. Pentru ca pietonii sunt o categorie vulnerabila de participanti la trafic, scopul actiunilor de ieri a fost in principiu depistarea soferilor care conducand cu viteza excesiva sau neacordand prioritate de trecere pun in pericol siguranta celor care se deplaseaza pe jos.

Intre orele 09.00 – 12.00 si 16.00 – 20.00, politistii au oprit pentru verificari 100 de autovehicule conduse pe D.N. 18 si D.N. 19, dar i-au depistat si pe pietonii care si-au pus viata in pericol traversand neregulamentar.
Bilantul activitatilor a relevat un numar destul de mare de pietoni care au traversat neregulamentar. Din cele 101 sanctiuni contraventionale aplicate, 34 au fost pentru traversari neregulamentare, iar celelalte au fost aplicate soferilor, fie pentru neacordare de prioritate, fie pentru viteza excesiva. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 20.000 de lei, iar ca masura complementara s-a dispus retinerea a patru permise de conducere. Nu uitati, un moment de neatentie poate avea repercusiuni grave! Masinile se repara, oamenii nu!

Controale pe D.N.1C pentru siguranta traficului

Si politistii din Somcuta Mare au fost prezenti ieri, 29 octombrie, pe drumurile publice pentru a se asigura ca soferii vor ajunge in siguranta la destinatie. Intre orele 10.00 – 14.00, acestia au fost prezenti pe D.N.1C, impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures.
Au fost opriti pentru verificari 29 de conducatori auto si au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 5 000 de lei.
Totodata, politistii au ridicat un permis de conducere, in cazul unui sofer care conducea dupa ce a consumat alcool, si au ridicat patru certificate de inmatriculare.

Doi hoti de lemne din Coroieni, prinsi de oamenii legii
Citeste
100 de soferi opriti in Sighet, intr-o singura zi. Nici pietonii n-au scapat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.