10 dosare penale pentru cei care au comis infractiuni la regimul rutier

Sambata, 09 mai, politistii din Somcuta Mare au fost din nou prezenti pe drumurile publice, atat pentru a verifica daca sunt respectate prevederile Ordonantelor Militare cat si pentru a lua masuri fata de cei care comit infractiuni rutiere. Acestia au depistat la volan un conducator auto cu o concentratie alcoolica de peste 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Astfel, in jurul orei 23.10, politistii au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localitatii Satulung. In urma verificarilor, politistii au identificat soferul ca fiind un tanar de 25 de ani, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Deoarece emana halena alcoolica, acesta a fost test cu aparatul etilotest, care a indicat o concentratie de 1,08 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare unde i s-au recoltat probe biologice de sange.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si conducere fara permis urmand a fi dispuse masuri legale.

Tot in acest week-end politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile fata de alti noua barbati cu varsta cuprinsa intre 24 si 60 de ani, care au comis infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Sapte dintre acestia au condus in stare de ebrietate, cu o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur in aer expirat, unul a condus fara sa detina permis de conducere, iar un alt conducator auto a condus in localitate cu viteza de 107 km/h.

Mobilizare generala: Tobosarul Asociatiei "Valea Stejarului" si sotia sa au ramas fara acoperis deasupra capului; Intinde si tu o mana de ajutor!
Citeste
Numarul deceselor provocate de coronavirus creste la 972
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.