10

Astazi, 6 februarie, politistii de combatere a criminalitatii organizate din Satu Mare  si Maramures, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Carei au pus in executare 4 mandate de aducere si au efectuat 3 perchezitii domiciliare pe raza judetului Maramures, intr-un dosar ce vizeaza o grupare specializata in plasarea de moneda falsa.

In urma perchezitiilor domiciliare, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor 5 telefoane mobile.

Din cercetari a reiesit faptul ca persoanele vizate ar fi introdus in Romania, din Italia, in august 2019, 10.000 de euro contrafacuti, pe care i-ar fi plasat pe raza judetelor Satu Mare si Maramures, prin achizitionarea de device-uri de pe un site online si pe care ulterior le-ar fi revandut.

Astfel, in urma audierii, fata de cei trei barbati, de 28, 29, respectiv 43 de ani, toti din municipiul Baia Mare, politistii au dispus masura retinerii pentru 24 de ore.

Acestia vor fi prezentati instantei, pentru dispunerea masurilor legale care se impun.

La actiune au participat si politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al Inspectoratului de Politie Judetean Maramures.

Facem precizarea ca urmarirea penala este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.

La plimbare cu masina, cu o concentratie de 0.84 mg/l alcool pur in aerul expirat
Citeste
Minori francezi identificati la scurt timp dupa sesizarea disparitiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.