1 mai 2020 – furtuna peste baia mare

A fost cod galben de ploi torentiale pentru mai multe localitati din judetul Maramures. Timp de aproape doua ore Baia Mare, Baia Sprie, Targu Lapus, Somcuta Mare, Ulmeni, Tautii-Magheraus, Copalnic-Manastur, Sisesti, Miresu Mare, Satulung, Recea, Dumbravita, Cernesti, Remetea Chioarului, Valea Chioarului, Grosi, Ardusat, Sacalaseni, Coltau, Vima Mica, Coas, Boiu Mare a fost vizate de frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, local averse care vor cumula 20…25 l/mp, izolat grindina de dimensiuni mici.

Iar ploaia torentiala nu s-a lasat asteptata. Participantii la trafic abia-abia au vazut la cativa metri in fata din cauza perdelei de apa.

Totusi, pentru unii baimareni a fost motiv de "acoperire perfecta"! Au scos gratarul langa bloc si cu toate ca inca ploua au aprins focul.

In imaginile video primite de la cititorii nostri de data aceasta nu barbatul se ocupa de gratar, ci femeia! Barbatul doar "sta de sase" alaturi de copil din scara blocului. Nu de alta dar sa nu apara "organul" si sa ne amendeze ca am incalcat ordonanta militara.

Imaginile video nu mai au nevoie de niciun comentariu

Comenteaza cu Facebook

ITM Maramures face recomandari pentru prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus la locurile de munca
Citeste
Prognoza meteo pentru luna mai. De cand se incalzeste vremea
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.