1 iunie, sarbatorita de copii alaturi de pompieri, politisti si jandarmi

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au organizat ieri, in avans, in parcarea stadionului "Viorel Mateianu" din Baia Mare o manifestare dedicata sarbatoririi Zilei Internationale a Copilului, intitulata" MAI APROAPE DE COPII!".

Aproximativ 1000 de copii insotiti de cadre didactice, parinti, bunici au fost prezenti si s-au bucurat de surprizele si jocurile interactive pregatite de politisti, pompieri si jandarmi.

Atractiile zilei au fost lucratorii din cadrul fortelor speciale din grupa canina a politistilor si jandarmilor, barca pneumatica a pompierilor salvatori, primul ajutor medical de urgenta acordat de paramedici.

Copiii au fost impresionati de echipamentul de interventie si tehnicile specifice ale jandarmilor montani, de trasul la tinta cu jetul de apa pentru stingerea incendiilor, dar si de concursul interactiv de legislatie rutiera. Au intretinut atmosfera de buna dispozitie clovnii Teatrului Municipal Baia Mare.

In cadrul activitatii au fost premiati copiii care au participat la campania nationala "Mesajul meu antidrog". La multi ani, dragi copii!

1 iunie marcheaza Ziua internationala a copilului in 50 de tari
Citeste
Un maramuresean teribilist a fost la un pas sa provoace un accident mortal. VIDEO incredibil
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.