VIDEO / INCENDIU BAIA MARE: Arde restaurantul Crenguta! 70 de persoane participante la un majorat s-au autoevacuat

Pompierii maramureseni au fost solicitati in aceasta seara sa intervina la stingerea unui incendiu izbucnit in Baia Mare, pe bd. Bucuresti, la acoperisul restaurantului Crenguta. Intervine Detasamentul Baia Mare cu 4 echipaje de stingere, o autoscara si un echipaj SMURD.

Potrivit informatiilor noastre, in restaurantul respectiv era o petrecere de majorat, la care participau circa 70 de persoane, care s-au autoevacuat.

Din fericire nimeni nu a fost ranit. Se pare ca incendiul ar fi izbucnit de la o defectiune a unui aparat de aer conditionat.


ACTUALIZARE – declaratii

Focul si fumul gros s-au vazut de departe, spre disperarea oamenilor din zona. A fost panica mare si in restaurant in momentul izbucnirii incendiului. „Toata, toata tremur si acum… N-am cuvinte sa va spun!”, a declarat verisoara sarbatoritei. 80 de invitati chemase tanara la majoratul ei. O petrecere care s-a terminat inainte sa inceapa. Cu totii au fost evacuati de angajatii localului la doar cateva minute de la sosirea lor la restaurant.

„Am ajuns aici si, maxim, 10-15 minute, cam asa, a inceput lumea sa iesim afara, toata lumea: iesiti afara! Si, numai dintr-odata am vazut focul pe acoperis”, mai spune tanara. „Un bec de pe tavan a inceput sa faca scurt si au luat un stingator si au dat pe becul respectiv. Apoi a inceput alt bec sa faca scurt. Si am coborat toti si a fost totul OK. Bine ca n-a patit nimeni nimic!”, a declarat o invitata. Focul a fost lichidat dupa mai bine de trei ore, iar pompierii cerceteaza acum cauza producerii incendiului.

Vreme caniculara, fara ploi in urmatoarele saptamani
Citeste
ULTIMA ORA | ALERTA IN BAIA MARE – Acoperisul restaurantului Crenguta a luat foc!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.